Vintage army jakker til damer – Er der en forskel?

Jeg så for nyligt en reklame for vintage army jakker til damer, og de var faktisk ret fede, hvilket jeg også vanvare kom til at fortælle en veninde, og det resultere ydermere i at jeg fik et eksemplar i fødselsdagsgave, men det er en historie til en anden god gang.

Sagen er den at jeg kom til at tænke på hvad forskellen egentlig er. altså på vintage army jakker til damer og til mænd. Disse jakker bliver jo solgt specifikt til damer, men jeg tror egentlig ikke at der er nogen forskel. Jeg har også prøvet at undersøge sagen på nettet, men uden meget held.

Så talte jeg med en bekendt, som jeg egentlig er i familie med langt ude, som arbejder i militæret, og jeg spurgte naturligvis også ham hvad forskellen egentlig er på vintage army jakker til damer og til mænd, men det kunne han naturligvis ikke svare på. Han var dog ret sikker på at der ikke var nogen betydelig forskel, i hvert fald på de modeller som de bruger i militæret i dag.

Så det er altså her at jeg befinder mig. Det er jo ikke et særlig vigtigt spørgsmål, og uanset hvad svaret må være, synes jeg stadig at disse vintage army jakker til damer er helt fantastiske, men hvis der er nogen som kender svaret, vil jeg meget gerne høre mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *