Video Streaming – Bliv klogere på dette fænomen

Video streaming som begreb

Hvis man taler om video streaming, så er det et forholdsvis vidt begreb. – Men det er også en ny teknologi, og der er derfor endnu ikke mange som kender til teknologien helt præcist.

I Danmark er der mange som bruger begrebet men ikke rigtig kender til det. – Der er dog også en del som bruger ”mediestrømme”, da video streaming er en stream(strøm) af video, som der hele tiden bliver opdateret.

Historien på video streaming

Det var allerede tilbage i det 20. århundred, at man prøvede at præsentere media igennem computere. – Der skete dog ikke det store i nogle årtier, og der er forholdsvis stor forskel på alm. små medier, og f. eks video streaming.

Igennem 1980’erne blev computerne og internettet stærkt nok, også kunne man begynde med at arbejde videre på præsentere video via streaming fremover.

I dag er det ikke noget problem med video streaming, og du er sikkert allerede en af dem som selv bruger det. Personligt bruger jeg selv video streaming på visse tider af året, hvor der eksempelvis bliver præsenteret nye biler, eller hvis familien ikke kan blive enige om et TV-show, og jeg derfor må bruge min PC.

For bare nogle år siden havde det være træls, men i dag har jeg ikke noget i mod at se video på min PC, da jeg både har en kraftig forbindelse og PC. – Faktisk viser min iMac næsten et bedre billede end det lidt ældre fladskærms tv.

Jeg vil bruge video streaming til overvågning!

Til sidst kan jeg fortælle, at jeg har planer om at sætte videokameraer op, hvor efter jeg så kan lave video streaming og sikre mit hjem. Jeg har dog også nogle erhvervslokaler i et område, hvor der har været mange problemer med utilpassede unge, som lavede ballade og derfor måtte jeg gøre noget.

Jeg vil gerne høre din mening, og hvordan du bruger video streaming i din hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *