Tryklåsproteser og tandimplantatbehandling og meget andet

Jeg har i mange år gået med gebis, og selvom man vender sig til det så er det ikke altid sjovt. Der er nemlig en mængde problemer forbundet med at gå med gebis, som for eksempel at det sidder løs, der kommer ting i glemme, slidtage på gummer grunden dår tilpasning og så videre. Nej det er ikke altid let, hvilket også er grunden til at jeg har let efter et alternativ, hvilket jeg tror at jeg nu har fundet. Konceptet hedder tryklåsproteser og indebærer and man får lavet nogle tandimplantater med tryklåse, lidt lige som man ser det på en skjorte, som protesen så kan klikkes fast på.

Det skulle virke ganske godt, men der er naturligvis også andre ting i det, for en tandimplantatbehandling er faktisk ikke noget jeg er særlig tryk ved, men det er måske også fordi at jeg ikke ved hvad helt hvordan det foregår. Jeg forestiller mig lidt en grumt udseendet tandlæge med en overdimensionere trykluftbor som står og graver i min kæbe som en anden vejarbejder, men sådan foregår det naturligvis ikke.

Nuvel, tryklåsproteser lyder som en fornuftig løsning, men skulle der være nogen som kan fortælle mig noget mere om tandimplantatbehandling, tror jeg at det vil hjælpe mig meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *