Jeg lærte at trykke på keyhangers i praktik på et trykkeri

For nogle måneder siden var jeg så heldig, at jeg fandt en praktikplads på et trykkeri, og jeg havde nogle rigtig gode måneder der. Jeg lærte en masse om grafisk tryk og oplevede, hvordan hele maskineriet fungerede. På trykkeriet lavede de en masse forskellige slags tryk, lige fra tøj, over flyers, til keyhangers.

Det var tre virkelig spændende måneder, og jeg fandt ud af, at jeg godt kunne tænke mig at arbejde på et trykkeri senere i mit liv. Det var i hvert fald spændende med alle de forskellige varer, vi kunne producere til kunderne. Jeg lavede både t-shirts og keyhangers med tryk, hvilket jeg synes var virkelig interessant at prøve.

Vi fik også mange henvendelser fra allerede eksisterende kunder, som havde været glade for den reklame, de havde fået ved at uddele keyhangers eller andet. Så de ville selvfølgelig gerne benytte dette trykkeri igen.

Jeg prøvede at lave mange forskellige ting i de tre måneder, men jeg sad faktisk mest og lavede tryk på tekstil i min praktikperiode. Jeg var så heldig, at jeg fik lov at få en af de keyhangers, jeg selv havde lavet i gave. Så nu har jeg et custommade minde fra det trykkeri, jeg var i praktik hos.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *