Tryk på softshell jakker – Pris er ikke lig med kvalitet

Når jeg nu siger at pris ikke er lig med kvalitet, er dette på ingen måde negativt ment. For det som det hele handler om er at jeg blev udvalgt til at indkøbe nye jakker til firmaet. Jeg husker sidst vi skulle have nye jakker, for det også var mig der fik opgaven. Det ende med at jeg selv måtte stå og stryge firmaets logo på fordi at der ikke var nogen som kunne tilbyde hvad vi havde brug for. Sådan er det imidlertid ikke mere. Jeg heldig nok at finde et firma som reklamerede med tryk på softshell jakker, hvilket var lige hvad jeg ledte efter.

Vi havde såmænd gerne betalt  en helt del mere for tryk på softshell jakker, men de skulle vise sig at kun lidt over halvdelen af budgettet blev brug. Det var jeg naturligvis meget imponeret over. Det skulle dog vise sig at chefen også var utrolig imponeret, hvilken ellers ikke sker så tit, og dette resulterede i en betragtelig bonus. Måske ikke helt fortjent, men stadig mægtig rart.

Så skal du have lavet tryk på softshell jakker kan jeg varmt anbefale dette firma. Kvaliteten er i top og priserne i bund. Så bliver det vidst ikke bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *