Jeg er en speciel plantedoktor der godt kan lide at lave træpiller

Jeg er en plantedoktor. Jeg går højt op i, hvad der er godt for planter og deres velvære. Hvis de er syge, så skal jeg nok komme forbi og give dem noget kærlig omsorg og finde frem til, hvordan jeg vil behandle dem. I de fleste tilfælde giver jeg dem bare træpiller, og så er de snart på toppen igen.

Dette er dog ikke træpiller i den forstand. De skal ikke bruges til at fyre op i pilleovnen. Dette er medicin for syge planter og træer. Det er rent kemi, og det er effektivt til helbredelse af naturen. Folk kalder mig skør. Jeg kalder mig selv et geni.

Jeg har et lille urtebed og et drivhus i min baghave, hvor jeg dyrker forskellige urter og rødder. Jeg kan godt lide at bruge mine weekender nede på knæ og rode i mine bede. Der kommer så hurtigt ukrudt og græs op, og det kan jeg ikke bruge til at lave træpiller.

Jeg har sat et skilt op ude foran mit hus, hvor der står ”træpiller til salg”. Der er slet ingen der kender til naturmedicin åbenbarn, for hver gang jeg får kunder, så tror de altid, jeg sælger noget til at fyre op med. Det går mig lidt på nerverne – men det får mig til at tænke.

Jeg kan jo godt sælge begge slags træpiller og stadig lade skiltet blive stående. På den måde vil jeg nemt være i stand til få en masse kunder der vil købe begge mine varer. Min kone støtter mig også i mine projekter. Hun står altid i køkkenet og bager boller og laver hjemmelavet hyldeblomstsaft til mine kunder og mig.

Jeg går ud i skoven og finder mig nogle syge træer, jeg kan kommunikere med. Der er rigtig mange syge træer, som jeg giver mine træpiller – min medicin – til. Nu håber jeg, de snart bliver raske, så jeg kan fælde dem og slæbe dem med hjem.

Nogle dage senere har jeg taget min søn med ud til de nu raske træer. Samme dag får vi hakket de fleste af træerne til savsmuld og presser dem sammen til små og friske træpiller, man fyrer op med.

Så sådan kan man også bære sig ad – at helbrede træer for at gøre dem raske og fælde dem, så man kan lave sig nogle træpiller og sælge dem. Det er business på højt plan. Miljøvenlige naturprodukter.

6 Comments

  • Det er da en super genial ide, du har fået dig der. Jeg vidste ikke, at der fandtes noget så fint som en plantedoktor, men det er da en rigtig god ide at fremstille træpiller ud af træerne – det må da være en god forretning.

  • Jeg synes også, at det lyder lidt specielt, men hvis det fungerer for dig at fremstille træpiller ud af træer, så er det jo helt fint. Er det en god forretning?

  • Min fætter laver det samme, og han har fortalt mig, at der faktisk er ret gode penge i at fremstille træpiller.

  • Jeg vidste ikke, at man selv kunne fremstille træpiller, men selvfølgelig er der jo nogle, der skal gøre det.

  • Hvordan bliver man egentlig plantedoktor? Er det bare noget, man kalder sig selv? Og hvordan fremstiller man træpiller? Jeg er meget nysgerrig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *