Søgeoptimering med Google – Det er noget der virker

Allerførst, hvad er søgeoptimering egentlig? Det er hverken mere eller mindre end, ved hjælp af forskellige værktøjer, at sørge for at ens hjemmeside ligger godt placeret på de rigtige søgeord. Hvis jeg således bruger ordet søge optimering flere gange i denne tekst, vil søgemaskinerne forstå at det er et vigtigt søgeord. Og søgeoptimering med Google er sådan set ikke anderledes, men man har nogle flere værktøjer til rådighed, og nogle lidt anderledes retningslinjer.

Google er den mest brugte søgemaskine, og det ændrer sig nok ikke foreløbigt. Så det er naturligvis vigtig at sætte sig ind i hvordan Googles søgemaskinearbejder, for er nogle vigtige forskelle i forhold til andre søgemaskiner. For eksempel ligger Google utrolig meget vægt på links. Faktisk er det hvad hele konceptet blev baseret på til at starte med. For det er jo klar at jo flere som linker til en bestemt side, jo bedre er indholdet, og derfor søgeoptimering med Google.

Men folk har jo regnet den ud, hvis man bare skaber en masse links til ens side, så ligger den højt på søgeresultatlisten. Den praksis prøver Google naturligvis at modarbejde, men de fortæller ikke hvordan. Derfor søgeoptimering med Google, forfølger du deres retningslinjer, så er du i hvert fald godt på vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *