SMS varmestyring med trådløs sender

Nu er det jo gået hen og blevet sommer, og selvom vejret som sædvanligt lader noget tilbage at ønske, betyder det naturligvis at vi bruger mere tid i sommerhuset. Jeg plejer altid at gå og tulle lidt rundt, men diverse små reparationer og lignende, men i år er det anderledes, for der er kommet en masse frostskader der skal udbedres. Nå ja, det er jo hvad der kan ske, men det skal altså ikke ske igen, hvilket er grunden til at jeg nu leder efter en løsning hvor jeg kan styre varmen i sommerhuset, uden egentlig at være der. Jeg har naturligvis søgt på nettet, og har fundet frem til noget SMS varmestyring med trådløs sender.

Det lyder jo meget godt, men jeg er altså nogen it tvivl om hvordan det fungerer i praksis. Ok, så SMS varmestyring betyder at jeg kan tænde og slukke for varmen ved hjælp af en SMS. Det er jo super smart, men kan jeg også indstille varmen, eller endnu vigtigere, kan jeg se hvor varmt der rent faktisk er i sommerhuset? Jeg er ikke helt sikker på hvad “trådløs sender” indebærer, men det er da noget af en sender hvis den kan nå hele vejen fra Sjællands Odde til København.

Således er jeg nu i tvivl om hvad jeg skal gøre. Som sagt lyder SMS varmestyring med trådløs sender jo mægtig smart, men jeg kan altså ikke gennemskue hvordan jeg skal benytte mig af det. Jeg tænker at der må findes nogle færdige løsninger netop til dette formål, men det er altså ikke lykkedes mig at finde en endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *