Hvorfor er en SEO ordbog vigtig for en SEO virksomhed?

Hvis din virksomheds primære indkomst kommer fra SEO arbejde, så er en SEO ordbog et rigtig godt værktøj, som du kan bruge i kommunikationen med dine kunder. Jeg har oplevet mange nye kunder, som bare ikke forstår nogle af de centrale ting i SEO og de obligatoriske dele, netop fordi de ikke kender til de centrale begreber i SEO.

Hos ATAK Advertising & Marketing har vi en blog med masser af SEO tips og gode råd om søgemaskineoptimering, som giver vores kunder muligheden for at forstå, hvad det er for en opgave, vi skal løse for dem. Derudover har vi også – på denne side – en SEO ordbog, som forklarer alle de ting, der har med SEO at gøre fra et SEO perspektiv, hvilket betyder at vores kunder altid har mulighed for at opdatere sin viden, inden de svarer vores konsulenter tilbage.

En SEO ordbog kan være mange ting, men dens vigtigste opgave er at forklare fag-termer for ikke vidende individer. Det er også på denne baggrund at vi valgte at have en SEO ordbog, som vores kunder havde adgang til så snart de var på internettet. Vi har haft mange kunder, som er glade for at de kunne gå ind og læse om noget de var i tvivl om.

1 Comment

  • En SEO ordbog er et genialt stykke værktøj for os amatører der ikke aner noget som helst om SEO… Så tak for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *