Sådan bliver German Pellets produceret

German Pellets er blandt de bedste træpiller, der er tilgængelige på markedet. De laves af tørrede træspåner, hvor der typisk bruges to forskellige slags materialer i produktionen. Materialerne er det træflis, som er et biprodukt i eksempelvis savværker, og det andet er savsmuldet, der ligeledes kommer fra savværker. Materialerne kan lige såvel komme fra konventionel produktion, som de kan komme som et biprodukt.german pellets

I dag bliver materialerne produceret af German Pellets selv, hvilket først har været tilfældet for få år siden. Førhen blev materialerne anskaffet andetstedsfra, og derfor har virksomheden bag German Pellets nu større kontrol over indholdet i de succesfulde træpiller.

I den konventionelle produktion af German Pellets bliver træer afbarket og derefter reduceret til mindre stykker. Specielt udviklede maskiner knuser dernæst materielt til den ønskede partikelstørrelse, hvorefter det bliver tørret. Bearbejdelsen af materialet til German Pellets sker ved tørring, presning og dampning. Temperatur, luftfugtighed og tryk er essentielle parametre i denne proces, hvor fastheden og effektiviteten af træpillerne bliver udformet. Den endelige fasthed af German Pellets, som træpillerne har som færdigt produkt, sker ved en efterfølgende afkøling, der sikrer, at de kan transporteres og afbrændes på mest hensigtsmæssige vis.

Bestil German Pellets i dag

German Pellets bliver distribueret af forskellige udbydere, som typisk sender træpiller med fragt i lastbil, hvorefter kunden modtager ønskede mængde varer. Måden, træpillerne bliver produceret på, og den kvalitet og vækst som træerne er udvalgt på baggrund af, sikrer, at German Pellets er CO2-neutrale og samtidig meget effektive, som brændsel i træpillefyr.

Hvis du ønsker at købe German Pellets i dag, er det muligt at bestille dem med det samme hos Absolut Træpiller. Dette er den træpillevirksomhed i Danmark, der har det største lager og udbud af træpiller, og de har mange års erfaring med at sælge produkter af god kvalitet.

Læs mere og bestil i dag:

German Pellets

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *