Problemer med flytning til udlandet?

Hvis der nogle der lige har fået et job i udlandet, eller skal flytte til udlandet sammen med deres eksotiske kæreste fra Spanien, så bør i overveje at hyre et professionelt flyttefirma til at klare alt fra de logistiske til det administrative i henhold til told og afgiftsregler.

Det gjorde jeg nemlig da jeg fik mit drømmejob som PR manager for et amerikansk tøjfirma i New York. Efter det stod klart for mig at jeg skulle til USA, stod jeg lidt på bar bund i forhold til hvordan jeg dog i alverden skulle kunne få flyttet alle mine møbler, køleskab, king size seng, samt alle mine skrøbelige tallerkner og kostbare malerier sikkert frem til den nye verden. Jeg kunne jo umuligt selv køre det hen til landet, det ville være for dyrt og tidskrævende, hvis jeg selv skulle leje en flyttevogn også samtidig køre hele vejen til USA.

Derudover så var det jo ikke sikkert at jeg kunne få alle mine ting i flyttevognen på en køretur, for ikke tale om prisen på flyttevognen da jeg nok skulle bruge den i flere uger hvis ikke måneder med min kørsel! Derfor fandt jeg hurtigt ud af jeg nok skulle hyre et professionelt flyttefirma til at håndtere disse besværligheder.

Skib eller fly?
Først måtte jeg dog have mit visum klar, og efter jeg fik det på plads, ringede jeg så endelig til et flyttefirma som specialiserede sig i flytning til udlandet. Jeg angav dem min flyttedato, hvorefter de gav mig flere valgmuligheder for levering, hvor de ville sørge for at mine ejendele kom til New York omtrent samme dato som jeg flyttede ind på min nye adresse. De spurgte mig også om jeg ønskede flytning med fly eller skib, og da det billigste og mest miljøvenlige var transport med skib så valgte jeg det.

Flytning gik nemt og uden de store vanskeligheder, og efter blot to dage jeg var flyttet ind på min nye lejelighed på Manhattan, ankom mine ejendele som planlagt. Det bedste ved at vælge et professionelt flyttefirma, udover at de selvfølgelige klarer det logistiske er fx i mit tilfælde også hjalp mig med alle tolddokumenter, dog er det ikke alle flyttevirksomheder som hjælper med det og derfor bør du sikre dig om hvorvidt dit valgte flyttefirma hjælper til med dette eller ej. Du kan derudover få gode råd til flytning til udlandet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *