Priser på implantater skræmmer ikke os

Som kvinde er det ikke sjovt at skulle indse, at der er behov for at få sat implantater i munden. Man vil jo helst beholde sine egne tænder ikke sandt? Sådan har jeg det i hvert fald, og sådan har min mor det også. Tet var da heller ikke den bedste nyhed at få af hendes tandlæge, at hun havde behov for implantater, og hun spurgte da også straks til priser på dem.

For en ting er, at man af den ene eller den anden grund skal have sat implantater i munden med tilhørende porcelænstænder og en anden ting er, at sådan nogle implantater jo også har nogle priser…

Livskvaliteten øges

Men jeg må sige, at hverken priser eller implantater som sådan skræmmer hverken mig eller hende. Det er da klart, at man da altid hellere vil bruge penge på ferie, rejser og andre forlystelser, men når det så er sagt, så vil det også give hende stor livskvalitet at få sat de her implantater i – uanset hvad priser de har.

Hun har nemlig fået problemer med at tygge hårde ting, da tænderne sidder for løst i munden, og det er jo det implantaterne skal gå ind og ændre på. Man sætter efter sigende et titanium  implantat ned i kæbebenet, som så gror sammen med kæben. Ovenpå det monteres en porcelænstand, som til forveksling ligner den tand, der sad der i forvejen.

Min mor har været ryger i mange, mange år, og det er en af årsagerne til, at tænderne sidder så løst som de gør. Priser på implantater og livskvaliteten der vil følge med, når de er sat i kan slet ikke sammenlignes. Hun vil blive lykkelig for de implantater, og prisen på dem er slet ikke noget at snakke om, når man tager effekten af behandlingen med i betragtningen.

Hun har da også fuld tiltro til tandlægen, og hun er begyndt at se frem til den store dag, hvor de nye tænder skal sættes i, så hun igen kan spise lige nøjagtigt, hvad hun vil med sine nye stærke tænder. Selvfølgelig skal man da holde øje med priser, og også sammenligne priser hvis der er behov, men lige i dette tilfælde er vi vist ikke i tvivl om, at det er penge givet godt ud.implantater priser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *