Jeg troede jeg havde scoret to pelshuer, men jeg må finde mine egne

Jeg var hjemme i min mormors lejlighed i weekenden, hun bor i sådan nogle plejeboliger 10 minutter fra mig, så jeg besøger hende tit. Sidste jeg var der, fik jeg lov til at rode i hendes skab, fordi jeg skulle se, om hun havde en gammel taske, jeg skulle låne. Hun har sådan nogle fede vintage tasker, som jo for hende bare er almindelige tasker. Jeg fandt ingen gode tasker, men i stedet fandt jeg to fantastiske pelshuer, som jeg blev meget lun på.

Men ikke om hun ville af med dem! Jeg prøvede først at spørge lidt henkastet, men hun fangede den lynhurtigt og sagde bare, at de pelshuer skulle jeg holde mig fra.

Jeg har altid elsket huer og hatte, og i denne sæson har det jo virkelig været moderne med pelshuer, jeg har bare ikke fået købt mig en endnu.

Men min mormor ville bare ikke af med de pelshuer, hun har vist selv luret, at de er moderne, haha. Men nu har jeg besluttet mig for, at jeg skal altså lige nå at have mig en, inden sæsonen slutter. Jeg finder dem på nettet, så slipper jeg for at rende rundt i byen efter arbejde. Men det havde altså været endnu nemmere, hvis ikke min mormor havde siddet så hårdt på sine!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *