Paraplyer med tryk og tryk på kanvasposer

Paraplyer med tryk og tryk på kanvasposer lyder måske som en mærkværdig kombination, og det er det vel i grunden også, men ikke desto mindre har jeg brug for begge dele. Det dog ikke let. Jeg har prøvet at kontakte forskellige trykkerier og lignende, men få tilbyder tryk på tøj og de der gør, trykker som oftest kun på de produkter som de selv tilbyder.

Jeg kan levende sætte mig ind i problematikken, for paraplyer med tryk må da være lidt af en opgave. Det er jo ikke fordi at man bare kan køre dem igennem en printer. Og ligeledes når man taler om tryk på kanvasposer, selv om det nok er lettere i forhold til en paraply.

Men når de nu kan trykke på deres egne produkter, så kande vel også trykke på mine, hvor besværligt det så end på være. Paraplyer med tryk er da i hvert fald noget som man ofte ser, hvilket jo også giver god mening, det er jo sådan set et udmærket sted at placere en reklame. Så hvordan kan det være at det skal være så svær? Skal jeg virkelig selv til at lave strygetryk som i game dage, eller har jeg bare ikke fundet frem til det rette trykkeri endnu?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *