Hvordan computerspil uforventet kan resultere i ømme muskler

Det er de mest utrolige ting, som kan bidrage til ømme muskler. Forleden var jeg til en fødselsdag, hvor vi som underholdning skulle spille computerspil med sport, hvor man aktivt skal deltage i spillet. Det var utrolig sjovt, og alle gik meget op i at vinde, hvilket gjorde konkurrencerne endnu sjovere.

Vi startede ud med at spille golf, hvilket hurtigt skulle vise sig ikke at være min stærke side, men alligevel gik jeg aktivt ind i det. Det var med armsving og spændte muskler, at banen blev spillet, og selvom jeg ikke vandt, så blev der ikke lagt mindre kræfter i det næste spil.

Efter golf spillet gik vi over til baseball, hvilket var en sportsgren, som jeg var meget bedre til. Alle skulle både slå og kaste, så der var gang i armmusklerne. Et par af de andre gæster begyndte hurtigt at klage over ømme muskler i armen, men vi andre mente bare, at det var dårlig form. I dag må jeg dog indse, at det vist ikke kun var de andre, som var i dårlig form, for da jeg vågnede dagen efter, havde jeg også ømme muskler flere steder i kroppen.

Musklerne blev ikke mindre ømme i løbet af dagen, hvilket jeg på en måde fandt meget underholdende. Aldrig havde jeg troet, at et computerspil kunne give mere ømme muskler end almindelig træning, hvor jeg sjældent oplever samme symptomer. Det er klart, at det er andre bevægelser, men til trods for dette ville jeg aldrig have troet på det, hvis jeg ikke selv havde oplevet det.

I fremtiden ved jeg nu, at jeg kan forvente at få ømme muskler, når man spiller interaktive computerspil. Og jeg tør slet ikke tænke på, hvordan kroppen ville have haft det, hvis det havde været skiløb eller dans, vi konkurrerede i.

3 Comments

  • Ja man skal ikke tage fejl af, at man godt kan få rørt musklerne lidt og derved få ømme muskler, når man spille et af de mange aktive computerspil. Ofte har man det jo rigtig sjovt, så man opdager ikke, hvor meget man bevæger sig for at skyde eller slå til bolden mest opstimalt.

  • Ej hvor sjovt! Har godt nok prøvet noget lignende, men jeg var nu forberedt på de ømme muskler. Jeg har nemlig købt nogle specielle træningsprogrammer, som man kan spille som computerspil, så jeg forventede lidt at få ømme muskler, hvis jeg ellers gjorde det ordentligt.

  • Det havde jeg godt nok ikke troet, at man kunne få ømme muskler på grund af computerspil, men egentlig giver det god mening. Hvis man ikke er vant til de bevægelser man laver, så vil resultatet ofte være ømme muskler. Det er lidt ligesom med havearbejde – man forventer aldrig at man få ondt dagen efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *