Min mor fik brug for låsesmed på Østerbro

Min gale mor der bor på Østerbro havde låst sig ude forleden da hun skulle ud og købe ind. Hun bor på 3dje sal, uden elevator, og det er efterhånden lidt af et eventyr når hun skal på indkøb. Men hun insisterer stadig på at gære det selv. Nå, men hun smækkede døren uden at have lagt sine nøgler i håndtasken. Og opdagede det først da hun kom tilbage med alle sine indkøb og havde mast sig op af alle trapper.

Min mor har ikke nogen mobil, der er for moderne som hun siger. Men rolig som min mor er tænker hun, så må jeg gå ned til låsesmeden på Østerbro, han må kunne hjælpe mig. Hun stiller sine indkøb ved døren. Skriver en seddel at hun straks er tilbage, hun skal lige ned til låsesmed på Østerbro. På 1.sal bliver hun indhentet af en ung fyr, der spørger om det er hende der er på vej til låsesmeden? Ja, det er det, hvordan ved du det. Og kan samtidigt læse at der står låsesmed på hans jakke. Det viser sig at hendes genbo der bo på toppen er ved at få skiftet sin lås ud af låsesmed Østerbro, og den unge fyr var på vej ned for at hente noget til sin mester i bilen. Rent held. Min mor fik låst sin dør op, og kunne komme ind med sine indkøb. Jeg har nu bedt hende om at finde et sted til en ekstra nøgle, det er ikke helt billigt at låse sig ude.

låsesmed østerbro

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *