Med airfree kan man blive carefree

airfreeMed airfree kan man blive carefree eller i det mindste slippe for at sidde og hoste og blive generet af forurenet og dårlig indeluft, mens man forsøger at koncentrere sig om at arbejde. Den renser nemlig luften og den gør det så godt, at man undrer sig, når man ser den.

Airfree. Hvordan kan sådan en lille ting gøre så meget godt? Den er lille, diskret og relativt stille, hvilket gør den brugervenlig med stort B. Derfor er jeg glad for, at min chef endelig har investeret i airfree, fordi nu ånder jeg friere og lettere.  Det er et monsterstort plus og en kæmpe gave til vores arbejdsplads, og jeg kan ikke andet end anbefale airfree til alle. Den er genial – mildt sagt! Her kan du få fingrene i en airfree luftrenser. Den er perfekt til arbejdspladser og fjerner snavs og smuds fra luften, som I alle må døje med at indånde. Luften bliver renere og lettere, og jeg kan i højere grad koncentrere mig, end jeg kunne, før den kom ind i mit liv. Min hovedpine er også forsvundet, men det er sikkert så forskelligt, hvordan vi mennesker har det. Prøv den og ånd lettet op. Det gør jeg i hvert fald.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *