Kosmetiske tandbehandlinger med porcelænsfacader

Jeg synes i grunden ikke at mine tænder er særlig pæne mere. Det er tydelig at mange års rygning og kaffedrikning har sat sine spor. Derfor har jeg i et stykke tid overvejet at få foretaget en tandblegning. Jeg har dog været lidt tilbageholdende, da én af mine veninder gjorde netop dette, og resultatet ikke levede op til forventningerne. Nu har jeg til gengæld hørt om en anden mulighed, hvor man, gennem en række kosmetiske tandbehandlinger, sliber et ganske tyndt lag af tænderne og på limer porcelænsfacader.

Det skulle virke rigtig godt, men det virker måske også lidt voldsomt. Derfor har jeg naturligvis heller ikke taget beslutningen endnu. Jeg vil først vide noget mere om det, og finde nogle der kan fortælle mig om deres erfaringer. Kort og godt er der jo en række spørgsmål som melder sig. Først af alt vil jeg gerne vide hvor lang tid man kan forvente at behandlingen tager. Jeg har jo også andre ting at lave end at gå til tandlægen. For mig lyder sådan en kosmetiske tandbehandlinger meget tidskrævende, for der skal jo både slibes og limes, på hver enkelt tand, og det skulle jo også gerne gøre ordentligt, så man må jo ikke forhaste sig. Og så bekymrer udtrykket porcelænsfacader mig også en del. Jeg antager at de er lavet af porcelæn, som ikke er et materiale jeg opfatter som specielt holdbart, men nu er jeg jo heller ikke ekspert på nogen måde.

Kosmetiske tandbehandlinger med porcelænsfacader. Ja, det lyder jo smart, men jeg kunne godt tænke mig at hørefolks erfaringer med det først.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *