Multitone print til kjoler er en spændende del af moden

Den etniske trend bliver også i år tydelig i kjolemoden, hvis du gerne vil være med på en omgang af multitone printede kjoler. Det kan ved første øjekast virke uharmonisk, men som du får mere og mere øje på printene, vil du altid kunne ane tendenser fra stammemoden og de etniske trends.

En pige med power

Er du ikke bange for at blive lagt mærke til, vil du gerne gå forrest, når det handler om at skabe trends, og er du en pige med power, vil multitone print helt sikkert være et hit for dig. Der er mange muligheder, og der kommer hele tiden flere til, så giv selv muligheden for at prøve noget nyt og forfriskende, prøv en kjole med multitone print og glæd dig over alt den positive energi, der helt sikkert følger med.

Med multitone print er det ofte de varme farver, der bliver valgt til at signalere printene. De kan dog kombineres med det hvide, som en naturlig overgang mellem de kolde og varme farver. Det giver et utal af farvekombinationer, og ved online mode er der netop mulighed for at få fingrene i nogle af de varme farver, som flere af vores multitone print kjoler har.

Det lette kombineret med masser af farver

Mange af de flotte og fantastiske kjoler inden for multitone print, er ofte lavet i lettere stof. Dette gøres for at kombinere letheden med effekten af de mange farver, der giver en forrygende effekt en sommerdag når man kommer gående ned af strøget, eller på byturen når man indtager dansegulvet.

Når du vælger en multitone print kjole, er det stadigvæk med tankerne på snittet fra 20’erne, 50’erne og 70’erne. Her vil det ofte være det hippe fra 70’erne, der vil give den helt rigtige kjole. Det er fantastiske kjoler, som virkelig lyser op i gadebilledet og derfor vil fange manges opmærksomhed, er du parat til det, er du helt sikkert et hit i modebilledet.

Multitone print – er det kommet for at blive

En tendens der er blevet stærkere over de sidste år, forsvinder ikke bare, så med de mange muligheder for at få en flot kjole med multitone print, er der helt sikkert basis for flere år i modebilledet. Det er jo aldrig 100 % sikkert, men vi tror på at kjolemoden vil blive ved med, at give mulighed for endnu flere multitone print kjoler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *