Kasketter med tryk – Lige hvad vi havde brug for

Kender idet at nogle gange funker tingene bare? Det er i hvert fald ikke noget jeg er vandt til, men forleden dag oplevede jeg det for første gang i lang tid. Jeg sad sammen med mine to kammerater og snakkede som vi så ofte gør, og pludselig fik idéen at vi skulle have matchende kasketter med tryk af eget logo.

Det tog ikke lang tid for os a gå på nettet for at finde en metode hvorpå dette kunne lade sig gøre, og tænk engang, den først søgning bar frugt. Vi fandt det her fantastisk det her fantastiske trykkeri som ikke bare kunne trykke på kasketter, men også kunne tilbyde kasketter, så vi ikke skulle bruge tid på at skaffe dem også. Så vi bestilte tre kasketter med tryk, uploadede vores logo og satte os til at vente.

Nej vi forventede naturligvis ikke at de dumpede ind ad døren lige med det samme, men det var ikke meget galt, for det tog blot halvanden dag før vi havde vores kasketter med tryk i hænde. Så skal du også have lave kasketter med tryk, så kan jeg varm anbefale dem. Det er nemt, hurtigt og billigt. Så bliver det vidst ikke bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *