Kan ikke få udbetalt erstatning – advokat er sat på sagen

Kære læsere! Jeg er virkelig desperat, og jeg har brug for jeres hjælp! Sagen er den, at jeg for nogle uger siden var ude for et uheld, som jeg helst ikke vil gå i nærmere detaljer omkring, men jeg kan se i mine forsikringspapirer, at jeg har krav på erstatning, men forsikringen vil ikke udbetale min erstatning, og derfor har jeg nu kontaktet en advokat. Er der nogen, der har været ude for noget lignende?
erstatning

Det er ikke, fordi selve erstatningssummen er specielt voldsom, men det er stadig penge, jeg har krav på, og jeg synes bestemt, at når jeg har betalt til min forsikring i så mange år, og aldrig har brugt den før, så skal de da bare udbetale min erstatning uden at sætte spørgsmålstegn til alt!

Det er først for nogle dage siden, jeg besluttede mig for at sætte en advokat på sagen, men han har kigget sagen igennem, og han siger, at det ser lovende ud for, at jeg får min erstatning, så det krydser jeg fingre for!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *