firmajulefrokost 2011 – Vi er klar med konceptet. Nu skal vi finde lokalerne

Endelig har vi haft et år hvor det igen er gået godt i firmaet. Omsætningen er steget og vi er begyndt at ansætte igen. Alle medarbejderne er glade og det ser ud til, at der kommer en masse nye, forhåbentligt glade medarbejdere ind til os i 2011. Så vores firmajulefrokost 2011 bliver nok meget større i år, men den skal være noget helt specielt, for i år har vi fået et meget større budget at lege med og det er hamrende fedt. Med de penge vi har fået, kan vi arrangere en kæmpe oplevelse for alle kollegerne.

Vi har allerede et godt koncept til vores firmajulefrokost 2011. De fleste af vores medarbejdere er sportsnørder, så der er det som højest sandsynligt bliver temaet for festen. Vi vil gerne afholde vores julefrokost 2011 i en sportshal, eller måske endda på et stadion, hvis man kan få lov til det. Det må meget gerne være et gennemført arrangement, så stedet hvor julefrokosten skal holdes skal være et sted, hvor atmosfæren emmer af sport og aktivitet.

Vi har kigget lidt på nogle forskellige sportshaller og nogle stadions som udlejer selskabslokaler og det er slet ikke så dyrt som vi egentligt havde frygtet. Men ok. De skal jo også konkurrere med andre event-faciliteter som har gode tilbud til os som skal holde firmajulefrokost i 2011. Udvalget er i hvert fald bredt og der er masser af eventfirmaer som kan strikke nogen løsninger sammen til os. Vi har allerede fået et par rigtig gode tilbud og dem vil vi kigge på i den kommende uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *