Jeg havde en væmmelig oplevelse med opstigende grundfugt

Jeg opdagede, at jeg havde opstigende grundfugt i min bolig – mit ellers dejlige hus, som jeg har boet i i over 40 år, var ramt. Jeg havde snakket med en ven om, at netop opstigende grundfugt kunne gøre ens hjem helt ubeboelig, hvis der ikke blev gjort noget ved det. Så det gjorde jeg med hjælp fra nogle yderst professionelle gutter.

Jeg gik ned i min kælder en varm sommerdag. Jeg er pensioneret, så jeg har en del fritid, hvilket jeg bruger i min kælder sammen med alle mine gamle lokomotivtog. Det er en gammel hobby, jeg har haft i en menneskealder, og så er det et hit hos børnebørnene – win win for alle. Men en dag opdagede jeg, at kælderen var fugtig, og ovre i hjørnet kunne jeg se, at husets fundament var udsat for opstigende fugt. Fugten var trængt igennem murværket, og der skulle gøres noget i en fart, hvis jeg fortsat skulle bo her.

 

Panikken spredte sig, da jeg opdagede opstigende grundfugt

Jeg må indrømme, jeg blev grebet af panik, da jeg så skaden. Væggene var fugtige de fleste steder i kælderen, og jeg kunne lige forstille mig, at jeg blev nød til at gå fra hus og hjem. Men en kammerat gav mig telefonnummeret på Drytech, som er eksperter i at komme opstigende grundfugt til livs. De rykkede ud med det samme og analyserede mit hus’ fundament. Derefter kom de med et kvalificeret bud på, hvad der skulle gøres for at vende udviklingen. De installerede hvad der kaldes et Drymat system, som er bygget til at fjerne opstigende grundfugt, der allerede eksisterer i væggene. Efter 6 måneder kan jeg mærke en kæmpe forskel, og jeg er ikke i tvivl om, at de gode gutter fra Drytech har reddet mit hus, min kælder og mine lokomotivtoge.

 

Har du samme problem?

Hvis du også har opstigende grundfugt i dit hjem eller har mistanke om, at det er nært forestående, så tøv ikke med at få Drytech ud og kigge på det. De tilbyder et gratis fugtighedstjek og derefter, anbefaler de den bedst passende løsning til lige netop din situation. Jeg har kun gode ting at sige om virksomheden, og de er yderst pålidelige og professionelle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *