Indisk take-away, København – Den nyeste madtrend

Er du også træt af, at det igen bliver pizza, når der skal bestilles take-away i København? Du er ikke den eneste. Derfor er der også mange, der er begyndt at prøve noget nyt. Helt præcist har en indisk restaurant i Valby oplevet en stor stigning i indisk take-away bestillinger. Og de har alle de gode retter fra østen, du kender, og dem du ikke har prøvet endnu.

Punjab Indian Restaurant i Valby har i mere end 20 år serveret lækker indisk mad. De kender til landets madtraditioner, og de har valgt at dele deres kærlighed til mad med resten af København. Selv siger de, at de ofte har mange kunder siddende i restauranten, men i den seneste tid har de oplevet en stor stigning af indisk take-away i København fra deres indiske restaurant. Det er en god måde, hvorpå man kan nyde et lækkert, autentisk måltid fra Østen, mens man samtidig kan sidde i sit eget hjem og slappe af i sine joggingbukser, hvis det er det, man har lyst til. Se deres take-away menu her.

 

Indisk take-away I København med fokus på den autentiske smagsoplevelse

Punjab Indian Restaurant har alle de fantastiske opskrifter fra det gamle Indien. De laver både de klassiske Tandoori Chicken, som alle kender, men især deres Butter Chicken er helt fantastisk. Og der er mange, der benytter sig af retten som indisk take-away i København. Opskriften kommer fra generationer tilbage i Indien, og restaurantens ejer har selv nyt godt af maden som barn. Det er faktisk en opskrift, der er gået fra generation til generation i familien. Men alle kan heldigvis nyde den fantastiske smagsoplevelse, det er at spise på Punjab Indian Restaurant. Alt deres mad kan både bestilles i restauranten eller som indisk take-away i København.

Besøg deres hjemmeside for at bestille indisk take-away i København eller tjek deres menukort ud her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *