Spar penge og køb hundetilskud & kattefoder online

Jeg skal rigtig ud og handle her til eftermiddag. Jeg er nemlig løbet tør for både kattefoder og diverse former for hundetilskud som mine hunde bare elsker at sætte tænderne i.

Jeg har egentlig ikke tid til at køb kattefoder, men da det er fredag, og jeg langt fra bor i en storby, skal det lidt være i dag, da omkringliggende butikker ikke har åbent over weekenden, og det er jo lidt beklageligt – men mine husdyr skal i hvert fald ikke sulte. Jeg tror nemlig fuldt og fast på, at hvis man ikke kan behandle sine husdyr som om det var ens eget barn, så skal man slet ikke have nogen. Det har hverken ens dyr eller en selv fortjent.

Det kan selvfølgelig virke lidt dyrt at købe eksempelvis hundetilskud i tide og utide, men hvis man ser sig godt for, og gør brug af nettet kan man finde det til særdeles gode priser, og hvis ens budget ellers kan holde til det, kan det godt anbefales at købe stort ind. Før i tiden sjat indkøbte jeg ting som kattefoder, og det skal jeg hilse løber op i store summer. Det er meget smartere at købe det online og i rigelige mængder. Så behøver man heller ikke i tide og utide at rende og købe kattefoder. Det er altså ikke blot billigere, men også særdeles tidsbesparende i det lange løb. Heldigvis har både mine katte og hunde været særdeles åbne over for den kattefoder og hundetilskud, jeg har købt til dem. Man hører jo ellers så mange historier om, at især katte kan være nogle kræsne og alt for forkælede størrelse som gør alt i deres mangt for at få deres vilje – men jeg har åbenbart opdraget mine katte bedre end flertallet i Danmark. De er husdyr og beklage sig over gratis mad kan jeg slet ikke tage seriøst, så der er ingen nåde, og de ved det. De har gjort vores indbyrdes forhold til en dans på roser, og de ved godt hvor deres plads er. Mine hunde er, ligesom hunde plejer at være, taknemlige hvis der ligger noget i deres madskål, og de elsker når jeg har lidt godter til dem i form at hundetilskud. Især tyggeben kan holde dem travlt optaget, og når den mindste af mine hunde får sådan en godbid i munden bliver den helt elektrisk. Jeg kan i hvert fald tydeligt mærke forskel på når mine hunde har fået hundetilskud i en periode og hvornår jeg har haft en lille sparemåned. De er langt mere kvikke, glade og sover mindre. Så hvis I skulle kende nogle hvis hunde nærmest konstant sover, så skulle i tage at sige til dem, at det kunne være en god ide at købe hundetilskud. Måske ender de op med en hund de bliver langt gladere for, og den slags kan altså ikke gøres op i penge. Det synes jeg i hvert fald ikke, men der skal da nok være nogen der er uenige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *