Jeg skal ud og købe nyt hudpleje

Hver aften, inden jeg går i seng, renser jeg min hud grundigt med professionel hudpleje, da jeg har rimelig meget tendens til uren hud, hvis jeg ikke får det gjort. I går aftes fandt jeg ud af, jeg var løbet tør for creme, og jeg skal selvfølgelig bruge noget nyt. Men jeg overvejer også, om jeg skal bruge et helt andet mærke, end det, jeg bruger nu.

Jeg overvejer, om jeg skal købe noget lidt mere eksklusivt denne gang for at se, om det virker bedre. Jeg har egentlig ikke været utilfreds med den hudpleje, jeg har brugt indtil nu, men jeg synes også godt, man må prøve noget nyt en gang imellem.

Fra hudspecialister, venner og familie har jeg i tidens løb fået anbefalet rigtig mange forskellige typer af pleje til huden, og jeg har prøvet langt de fleste. Jeg ved ikke, om de virker bedre, hvis man bare fortsætter med samme type, eller om det ikke betyder noget.

Jeg er i hvert fald rigtig glad for, at jeg med årene er kommet der til, hvor jeg bare skal rense min hud dagligt, og ikke behøver at spise piller for det, som jeg gjorde, da jeg var yngre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *