Jeg køber hip hop tøj til min lillebror online

Her på det seneste, er min lillebror for alvor begyndt at gå op i sin stil og hvilket tøj, han går i. Selv mærkerne er begyndt at være vigtige for ham. Om nogle uger har han fødselsdag, og han ønsker sig hip hop tøj fra alle de kendte mærker, så som Karl Kani og DC og alle de andre mærker, som de rigtige hip hoppere nu går i. Når nu han for en gangs skyld ønsker sig tøj, så synes jeg da også, han skal have det.

Der ligger ikke rigtig nogle tøjbutikker her i byen, som sælger den slags tøj, så jeg har brugt lidt tid på at finde en online tøjbutik, der sælger hip hop tøj til rimelige priser, og har fundet et par web shops, jeg synes ser gode ud. Han har ikke rigtig specificeret, hvad det er han ønsker sig, men jeg ved sådan nogenlunde, hvad jeg skal gå efter, da jeg jo kender hans stil, og jeg ved, hvilke mærker, han synes er fede lige for tiden.

Jeg håber, han bliver rigtig glad for det tøj, jeg finder til ham. Jeg bestiller nok hip hop tøj i aften eller i morgen. Jeg kender ikke deres leveringstid, så jeg tænker, det er bedst at være i god tid, når man bestiller. Så skulle tøjet gerne nå at komme frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *