Hårtab, hårtransplantation, penisforstørrelse – min store makeover!

I mange år har jeg desværre lidt af hårtab, hvilket startede da jeg var i starten af 20’erne. Derfor har jeg længe overvejet, at jeg gerne ville have hårtransplantation, så jeg igen kan få en rigtig frisure på hovedet. Det betyder utrolig meget for mig, da jeg stadig kun er i starten af 40’erne, og derfor ikke bør være næsten skaldet. Når jeg nu skal i gang med en slags makeover, har jeg desuden besluttet, at jeg vil have en penisforstørrelse. Jeg har aldrig været tilfreds med størrelsen, så nu skal der gøre noget ved det.

Mit tidlige hårtab

Mit tidligere hårtab havde stor betydning for mig, da jeg følte og så meget ældre ud, end jeg var på grund af mit hårtab. Som ung vil man jo gerne se smart ud, og dengang jeg var tyve år, var det ikke moderne at være skaldet, som det er i dag. Mine venner drillede mig til at starte med, men holdt efterhånden op da de kunne se, hvor meget det påvirkede mig.

Den længe ønskede hårtransplantation

En hårtransplantation er mit eneste håb, så nu har jeg endelig taget mig sammen og har lavet noget research på hårtransplantation. Jeg var ikke helt klar over, hvordan det egentlig foregik, men nu ved jeg en hel masse om det. Jeg har været til en konsultation hos en læge, og han siger, at det lyder værre end det er. Det kan ikke undgås, at man har lidt ondt, men selv mænd må lide for skønheden.

En tiltrængt penisforstørrelse

Min penisforstørrelse bliver lavet efter min hårtransplantation, da det tager noget længere tid at hele efter en penisforstørrelse. Lægen kan ikke give mig nogen garanti, men normalt kan man forlænge penis med mellem 2-5cm i slap tilstand, hvilket vil have stor betydning for udseendet. Måske jeg også vil have den gjort tykkere, men det tror jeg, at jeg lader lægen vurdere, når han laver indgrebet.  Det vigtigste er, at det ser og føles naturligt bagefter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *