Google optimering er et helt fantastisk koncept

Jeg har en hjemmeside eller blog, som jeg efterhånden har haft i nogle år, hvor jeg poster mine tegninger, tegneserier og andre kreative ting. Den blev hurtigt en ganske stor succes med mange besøgende, og efterhånden kunne jeg begynde at gøre en forretning ud af det, hvilket jo er fantastisk, ikke mindst fordi at jeg i starten var studerende. Der gik dog ikke længe første end at andre fik samme idé, så besøgstallet og indtjeningen fald. Men så var det at jeg faldt over konceptet Google optimering.

Jeg havde aldrig hørt om det før, men det virkede ret lige til. I bund og grund skal man forestille sig at man er Googles søgemaskine som kommer på besøg, og prøve at regne ud hvilke komplikationer sådan en søge robot kan hav med indholdet. Jeg fandt dog hurtigt ud af at jeg ikke var den rette til at lave Google optimering på min hjemmeside

Hvad gør man så? Jo man finder naturligvis et firma som har forstand på Google optimering, og får dem at gøre det for en, og jeg skal love for at det gjorde en forskel. Efter blot et par uger oplevede jeg flere kunder og besøgende end nogensinde før.

Så hvis du nogensinde har været i tvivl… Ja, Google optimering virker rent faktisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *