Jeg blev fyret, men fik fat i en advokat med speciale i funktionærret

Sidste år fik jeg en fyreseddel fra mit arbejde, som jeg kun havde arbejdet for i ca. 2 måneder. Jeg fik en behandling, der var så dårlig at det nærmest var en hån. Jeg har intet til overs for virksomheden, men vil med det samme sige, at jeg var glad for alle de kolleger, som jeg nåede at møde. Egentlig er jeg fuldstændig ligeglad med dem, for jeg gider ikke at tænke på det mere, men min kæreste blev så stødt over den behandling jeg fik, at han kontaktede en advokat med speciale i funktionærret.

Han havde ikke fortalt mig noget om det, men Advokaten, som var en af hans kunder har som sagt speciale i funktionærret og han ville gerne undersøge om mit daværende arbejde gav mig en ordentlig behandling i forhold til min fyring. Advokaten og min kæreste, som kender hinanden, undersøgte det i et stykke tid og kom frem til, at fyringen i princippet var god nok. Det man kunne stille spørgsmålstegn ved var om det var en etisk korrekt fyring.

Advokaten meldte tilbage, at der rent juridisk ikke var ret meget man kunne gøre, den var i hvert fald ikke helt sikker. Han burde jo vide det, eftersom at han har speciale i funktionærret. Advokaten var dog meget stødt over, at et så anerkendt kreditforsikringsselskab, som det jeg arbejdede for, ikke var i stand til at agere mere professionelt. Han var meget skuffet og havde meget lyst til at køre en sag.

Jeg er dog ligeglad. Det behandlede mig rigtigt dårligt og jeg gider ikke at have mere med dem at gøre. Så det har jeg sagt til min kæreste og advokaten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *