Flytteforretning – Når man skal flytte i en fart hvad gør man så?

Jeg stod for nogen tid siden og skulle flytte med to dages varsel. Jeg havde været ude og rejse og havde glemt alt om at min fremleje udløb lige efter at det var planlagt at jeg skulle være hjemme, men ikke nok med det kom jeg senere hjem en det var meningen, da jeg havde nogle problemer myndighederne. Så man kan nok forstå at jeg pludselig blev meget stresset da jeg kom hjem og fandt en bunke breve hvor der stod at jeg skulle være ude efter kun to dage. Således havde jeg brug for at finde et sted at bo og en flytteforretning i en rivende fart.

At finde et sted at bo var heldigvis ikke vanskeligt. Det var alligevel planen at jeg skulle flytte sammen med kæresten, så det var jo fint nok, men at finde en flytteforretning til at flytte alle mine ting var ikke helt let. Der findes jo ellers rigtig mange flyttefirmaer i København, men der er åbenbart også et rigtig stort behov. Således ringede jeg til den ene flytteforretning efter den anden. Jeg spurgte og de kunne hjælpe mig med en flytning, og naturligvis kunne de det, men lige så snart at jeg fortalte hvornår det var, ændrede svaret sig.

Endelig fandt jeg en flytteforretning som kunne hjælpe. Det havde ganske vidst heller ikke tid, men de arrangerede at parkere en meget stor trailer udenfor som jeg så selv kunne fylde i, og når jeg så var færdig skulle jeg bare ringe, så ville de flytte den så snart at de havde tid.

Det var naturligvis ikke helt hvad jeg havde forestillet mig, men når nu det ikke kunne være anderledes, så synes jeg altså at der var tale om en mægtig god service fra deres side. Således lykkedes det mig at flytte over hals og hoved, og ugen efter var alle mine ting flyttet ind hos min kæreste. Se det er en flytteforretning efter mit hoved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *