Flyttefirma i København med opbevaring og det hele – Dine anbefalinger

Ja så skal jeg minsandten flytte igen, men denne kan er det en positiv ting, for jeg har rent faktisk et sted at flytte hen, det nye sted er imidlertid en hel del mindre end det gamle, så jeg har stadig brug for opbevaring indtil at jeg finder ud af hvordan jeg løser det problem.

Kort og godt, som the også er beskrevet i titlen, så leder jeg efter anbefalinger i forhold til et flyttefirma i København. Jeg er den type godt kan lide at gøre en indsat for ikke at købe katten i sækken, så derfor skriver jeg nu her.

Så kender du et godt flyttefirma I København, så vil jeg meget gerne høre mere, og hvis de også tilbyder billig opbevaring, så giver det ekstra points.

Jeg har naturligvis selv været på jagt efter et godt flyttefirma i København, men der er simpelthen så mange så det er helt uoverskueligt, hvorfor jeg synes at jeg har brug for hjælp. Hvis der ikke er nogen som kan hjælpe i form af en anbefaling, ja så må jeg vel bare tage en chance, men man hører jo altid en masse om folk som oplevet en vanvittig dårlig service og endda bliver snydt og bedraget til tider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *