Firmafest / julefrokost – Ikke et øjeblik for tidligt

Så er det tid til at arrangere firmafest / julefrokost, og i modsætning til hvad man måske skulle tro, så er det ikke et øjeblik for tidligt. Tro mig, jeg taler af erfaring, for det er sket to år i træk nu, at jeg har været for sent ude i forhold til at finde en arrangør, hvilket har resulteret i at jeg har måtte ordne det selv, og at arrangere julefrokost til 50 mennesker er ingen let sag.

Så planen er naturligvis at dette ikke skal ske igen i år, så jeg er gået online for at finde en arrangør som kan håndtere vores firmafest /julefrokost. Det har dog ikke været helt så let som jeg havde troet, for dem som jeg har talt med de tidligere år eksisterer tilsyneladende ikke mere, eller også har de skiftet navn, og så må jeg jo finde nogle andre, hvilket har været årsag til hvis vanskeligheder.

Sagen er nemlig at 50mennesker ligger lige på grænsen af hvad de små kan klare, og lige på grænsen af hvad de store vil acceptere. Så jeg har altså brug for en mellemstørrelse arrangør af vores julefrokost, men jeg er simpelthen løbet tør for idéer i forhold til hvor jeg skal lede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *