Fedtsugning og maveplastik eller brystforstørrelse – Svær beslutning

Lad det være sagt med det samme. Jeg er ikke fed, jeg er blot ikke så tynd som jeg var engang. Det vil jeg egentlig gerne havde gjort noget ved, og derfor har jeg konsulteret en plastikkirurg jeg kender. Der er tilsyneladende to måder at gøre det på, i mit tilfælde i hvert fald. Enten kan man få foretaget fedtsugning og maveplastik, eller også en brystforstørrelse. Altså at gøre noget større for at få andet til at virke mindre.

Fedtsugning kender alle til

Jeg siger ikke at alle har prøvet det, men alle kender konceptet fedtsugning. Det er jo i grunden lidt mærkeligt med fedtsugning, sådan at suge dele af kroppen ud gennem et lille hul, men vi har jo set eksempler på at det virker mange gange, så jeg er ikke bekymret.

Maveplastik for fuldendelse

Der er jo noget som fedtsugning ikke kan, nemlig at tage sig at den hud der bliver til overs. Hos yngre mennesker går det gerne i orden af sig selv, men det kan jeg nok ikke se frem til, så der for maveplastik. Jeg ville gerne give et længere foredrag om hvad maveplastik indebærer, men jeg ved det faktisk ikke helt endnu. Jeg tror nok at der skal skæres lidt, men det er det jeg ved.

Alternativet brystforstørrelse

Det kan jo synes en bedre løsning med brystforstørrelse, og det bliver nok også det jeg vælger. Jeg har i grunden altid været tilfreds med mine bryster, men en brystforstørrelse er stadig ikke noget der skræmmer mig. Jeg tror faktisk at det bliver ganske pænt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *