Få hjælp til selskabsstiftelse med en advokat

Så fik jeg endelig taget mod til mig og startet mit eget firma. Jeg havde længe gået med tanken om at åbne min egen niche webshop som udelukkende skulle sælge stiger, da jeg tit har oplevet at det kan være besværligt at slæbe stiger med hjem fra butikken når man har købt dem, da man ofte ikke har plads til dem i bilen eller hvis man er så uheldig at skulle tage offentlig transport. Derfor syntes jeg at det ville være en god ide at starte min egen webbutik som solgte stiger, hvor forbrugeren kan vælge imellem alle alverdens stiger, og samtidig få leveringen ordnet.

IVS og dens fordele
Derfor da erhvervsstyrelsen i 2014 fik lukket op for sluserne for stiftelse af IVS selskaber, var beslutningen nærmest allerede taget for mig, da det nu ville være dejligt nemt at skulle starte sin egen virksomhed. For dem der ikke ved hvad et IVS selskab er, kan jeg fortælle at det står for et iværksætterselskab, og dens formål er at gøre det nemt for iværksættere at stifte deres egne virksomheder. Det eneste da kræves er en selskabskapital på 1 kr., dog skal selskabskapitalen herefter opbygges ved at man opsparer 25 pct. af det årlige overskud i selskabet, indtil den samlet egenkapital udgør 50.000 kr. hvorefter man kan omregistreres IVS’et til et almindeligt anpartsselskab.

ledelse københavn

Den juridiske jungle  
Dog er jeg utrolig dårlig til at forstå og kigge de nødvendige juridiske stiftelsesdokumenter igennem, derfor besluttede jeg mig for at få en advokat til at stå for dette, da denne alligevel også skulle godkende min selskabskladde før at jeg kunne få det officielle stempel som et IVS selskab. Jeg fandt derfor frem til et kompetent advokatfirma med beliggenhed i Købehavn som havde fået gode anmeldelser på nettet, og som også tog sig af selskabsstiftelse heriblandt IVS.

Efter jeg havde ringet advokatfirmaet op og fortalt dem om mine behov, bad de mig at indsende diverse dokumenter som de skulle bruge, og tre dage efter var alle dokumenter tjekket igennem og underskrevet af både mig og dem, samt godkendelses af selskabskladden som blev sendt til erhvervsstyrelsen.

Ledelseskursus som bonus
Derudover havde advokatfirmaet også en ledelseskurs som de tilbød, og de tog jeg gerne imod da jeg i forvejen er studerende på CBS, og tænkte det både ville være relevant for mit studie, fremtidige erhverv og eventuelt min webshop hvis jeg skulle få flere medarbejdere.

Jeg må indrømme at jeg er utrolig glad for at jeg valgte det advokatfirma til at hjælpe mig igennem min selskabsstiftelse samt få det gode kursus i ledelse.

Hvis du gerne vil vide mere om selskabsformen IVS så klik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *