Vil du hjælpe mig med at tage kampen op mod emballage?

Jeg har bestemt mig for, at jeg ikke synes at emballage bør være så stor en del af et produkt mere. Jeg vil hermed tage en kamp op, hvor jeg har til formål at overtale alle dem, der er interesseret i at det ikke skal være emballagen der sælger produktet i stedet for produktets indhold. Jeg ved godt, at det lyder som noget der er tabt på forhånd, men jeg mener ikke, at man kan sige det, før man har prøvet.

Hvad er det så der går mig så meget på, når det kommer til et produkts emballage? Jamen det er såmænd ganske nemt at forklare, fordi det er en kombination af et par forskellige ting. Det første er, at jeg en gang valgte en shampoo, fordi flasken så smart ud og så viste det sig, at det bare var den helt forkerte shampoo til mit hår. Der skete ingen skade, men jeg blev meget irriteret over, at jeg havde smidt nogle penge ud af vinduet på noget, som jeg købte udelukkende pga., hvordan emballagen tiltalte mig.

Den anden gang var for nylig, hvilke også er den situation der fik bægeret til at flyde over. Jeg var ude at købe ind med min kone og vores to børn på henholdsvis 9 og 12 år, hvor vi konstant måtte fortælle vores børn, at de ikke kunne få det bare fordi, det var en smuk kasse eller nogle pæne billeder på emballagen. Det var selvfølgelig de dyre varer, som tiltalte dem mest.

Hvorfor så gøre en så stor ting ud af dette? Jamen det er såmænd fordi, jeg er træt af at mine børns måde at vælge varer ud fra emballagen skal styre min økonomi i grus. Jeg er helt klar over at der findes mindre voldsomme måder at løse dette problem, men jeg må desværre også konstatere, at det er ved at blive en principsag for mig. Så hvis du er enig eller uenig, så skriv endelig en kommentar.

1 Comment

  • Hvordan går det med kampen? Jeg kunne godt tænke mig at være en del af din kamp, men jeg må alligevel tilstå, at jeg ikke har så meget imod emballagen specifikt, men er mere for gennemsigtighed og klar specificering af hvad der er inden i pakken.

    Så hvis din kamp kan tage dette op også, så melder jeg mig under fanerne med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *