Effektiv erhvervsrengøring kan forhindre sygdom

Hej alle så blev det tid til en lille blog igen fra min side af. I dag skal det handle om min store opdagelse af hvor vigtigt det er at have professionelt rengøring på ens arbejdsplads, da det ellers kan føre til sygdomsmæssige konsekvenser.

Vi har for nyligt skrevet en kontrakt på to år med et rigtigt godt erhvervsrengøringsfirma som vi har haft rigtigt meget gavn af, da vores kontorer trængte til en ordentlig omgang rengøring.  Da vi har haft meget sygdom på kontoret før vores aftale, dette skyldtes at vi ikke havde et firma til at tage sig af rengøring af vores kontorer, og derfor blev rengøringen meget sporadisk og ofte meget dårligt udført. Dette kostede vores arbejdsgiver en del penge, da de medarbejdere han havde ansat jo meldte sig syg, og derfor ikke kunne udføre det arbejde som de var blevet ansat til, og derfor kostede virksomheden penge. I første omgang undrede vi os meget over hvad den høje sygdomsrate kunne skyldes, vi rådførte os derfor med en læge, som fortalte os at det kunne skyldes et dårligt og uhygiejnisk arbejdsklima.

Manglende rengøring= sygdom på arbejdspladsen
Derfor besluttede vi os at ringe til et professionelt erhvervsrengøringsfirma som kunne komme forbi og vurdere rengøringen af vores kontorer i København. Vi havde dog i forvejen en lille anelse om at det godt kunne skyldes vores egen utilfredsstillende rengøring på vores kontorer, da der var meget støvet og beskidt, på vores persienner, vinduer, tæpper, og overflader osv.

Rengøringsfirmaet vurderede meget hurtigt at der var store sundhedsmæssige farer på vores arbejdsplads, da der var meget beskidt og fyldt med bakterier, og at dette højst sandsynligt var årsagen til vores høje sygdomsrate i virksomheden. Derfor valgte vi at ansætte firmaet måneden ud, for at gøre rent for os, for derefter vurdere om deres rengøring havde en reel effekt.

Professionelle og indbydende kontorer
Vi blev derfor så glade for rengøringen den seneste måned, og de helbredsmæssige effekter det havde fået på mig og mine medarbejdere, at vi besluttede os for at lave en bindende aftale på to år med rengøringsfirmaet.

Rengøringen kunne ikke blot mærkes på vores forbedrede helbred, det kunne også ganske tydeligt ses på vores kontorer, som nu så fuldstændig nye og rene ud. I det hele taget så vores virksomhed nu lidt mere indbydende og professionelt ud. Dette afspejlede også mig og mine medarbejderes humør, da der nu var kommet en generelt bedre stemning samt mere overskud hos os alle.

Miljøbevidst rengøring
Derudover var rengøringsvirksomheden også meget miljøbevidst af deres valg af produkter som var taget af hensyn til miljøet, dette kunne ses ved at alle deres rengøringsprodukter var svanemærkede, eller andre miljøcertificeret godkendelser.

Hvis du gerne vil vide mere om det rengøringsfirma vores egen virksomhed anvendte så klik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *