Jeg er glad for, jeg kontaktede en diætist

Jeg kunne godt tænke mig at få en bedre kost. Jeg tænkte i starten, at jeg sagtens kunne ændre på min kost selv, men det er faktisk ikke så nemt at skemalægge al sin kost, så derfor valgte jeg, med høje forventninger, at kontakteen diætist, som jeg håbede kunne hjælpe mig.

Det viste sig at være en rigtig god idé at kontakte en ekspert inden for kost og ernæring. Da jeg selv skulle prøve at lægge min egen kostplan, forsøgte jeg først at sætte mig ind i, hvad kroppen havde brug for, og hvad jeg på daværende tidspunkt fik for meget af. Det viste sig desværre at være ret meget sværere, end jeg havde regnet med, men min diætist fik på rekordtid skræddersyet mig en plan over min kost, og den passer bare perfekt til mig.

På nærmest mirakuløs vis, har jeg, på baggrund af omlægningen af min kost, tabt mig fem kg, og jeg klan mærke, jeg har fået meget mere energi, efter jeg er begyndt at følge den kostplan, som min diætist har lavet til mig.

En af de ting, der overraskede mig mest positivt, da jeg tog mig sammen til at kontakte en diætist, var at jeg blev spurgt, ikke bare, om jeg var allergisk eller overfølsom for nogle produkter, men også, om der var noget, jeg ikke kunne lide, og da jeg desværre er meget kræsen, var det bestemt rart at se frem til en kostplan, som ikke indeholdt en masse ting, man ikke bryder sig om.

Som sagt, så har jeg allerede tabt mig nogle kg, og jeg skylder min diætist en stor tak for at hjælpe mig på rette vej. Jeg har nu også fået mod på at begynde at dyrke mere motion, og har skrevet mig op i det lokale fitness center.

1 Comment

  • Det lyder som en rigtig god ide med en diætist, som kan sætte lidt struktur på ens kost. Jeg har, ligesom dig, selv prøvet at gøre det, men det virker ikke efter hensigtet.
    kan du anbefale en god diætist?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *