De bedste sikkerhedssko er fra HKSDK

Her kan du læse om, hvorfor sikkerhedssko fra HKSDK er de bedste sikkerhedssko på markedet. Dette skyldes flere årsager, og der vil i denne korte artiklen blive taget udgangspunkt i et par af de bedste grunde.

AIR-teknologi

Først og fremmest producerer HKSDK de absolut letteste sikkerhedssko på markedet, og også de mest behagelige. Dette kan lade sig gøre, fordi de benytter sig af den såkaldte AIR-teknologi, der fungerer således, at skosålen produceres ved, at der injiceres et overtal af luftceller i skosålene, hvilket gør dem ekstremt bløde og gør sikkerhedsskoene super bløde og meget behagelige at have på.

sikkerhedssko

Letvægtsteknologi

Som tidligere nævnt går HKSDK også meget op i, at deres sikkerhedssko er så lette som overhovedet muligt, og derfor benytter de sig af den såkaldte letvægtsteknologi i deres sikkerhedssko.

Teknologien går ud på, at man i sålen anvender flydende SUPRASEC propolymer under fremstillingsprocessen, hvor påsprøjtningen af AIR-såler finder sted. Dette gør, at skoene bliver så lette, som de er.

Hos HKSDK er sikkerhed, komfort og funktionalitet i fokus, og det gør altså, at sikkerhedsskoene er de bedste på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *