Arne Jacobsen Ægget kopi møbler – Modernistisk design til hjemmet

Modernismens fader Arne Jacobsen, er kendt og beundret over hele verden og efterspørgslen har siden 90’erne være været så stor, at det nærmer sig det absurde. Således er disse eftertragtede møbler også steget voldsomt i pris, og er i dag forbeholdt de få. Men der findes et alternativ, nemlig kopi møbler.

Når jeg nu taler om kopimøbler, så er det altså ikke en eller anden faldefærdig kinesisk importvare, men tværtimod af en kvalitet som sagtens kan konkurrere med originalerne. Priserne er naturligvis markant lavere, omend man stadig får lov at betale for den høje kvalitet der nu engang er tale om. Det skal nævnes at jeg taler af personlig erfaring, da jeg netop har investeret i en Arne Jacobsen Ægget kopi, og jeg kan love for at kvaliteten over steg mine forventninger med hestelængder.

Så kopi møbler er altså ikke nødvendigvis noget at frygte. Man kan da sikkert finde sådanne møbler af ringe kvalitet også, men mit gæt er at prisen også er derefter, så hvis det lyder for godt til at være sandt, er det formentlig også tilfældet.

Jeg er utrolig glad for min Arne Jacobsen Ægget kopi, og jeg tror egentlig ikke at almindelige mennesker kan se forskel, så for mig har det været en ganske god investering. Originaler er naturligvis altid at foretrække frem for kopi møbler, men når man nu ikke lige har 60.000 kroner til at smide efter en enkelt stol, så synes jeg ærlig talt at det er et ganske hæderligt alternativ.

Jeg er sikker på at de ikke er de eneste, men dem jeg købte hos hedder altså Voga, så ved i det, hvis i skulle være interesserede i at gøre mig kunsten efter. Jeg kan i hvert fald sagtens anbefale Arne Jacobsen Ægget.

2 Comments

  • Jeg har faktisk længe ønsket mig en Arne Jacobsen Ægget, men du har ret i at de koster det vide ud af øjnene. Jeg er ikke sikker på at en kopi er noget for mig, men det er da betem værd at overveje, især når kvaliteten er så høj som du siger.

  • Jeg har i flere år nu drømt om at være den heldige ejer af en Arne Jacobsen Ægget, men jeg har desværre ikke råd til at købe en ægte vare, så måske et kopi møbel var en god ide. Har faktisk aldrig tænkt over det før nu, men det kunne da være, at man skulle undersøge sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *