Advokatfirma – hyr et advokatfirma til at klare dine juridiske spørgsmål

Sidder du med en juridisk problemstilling så kontakt et advokatfirma. Et advokatfirma kan her hjælpe med mundtlig rådgivning og forsvare din sag for dig i danske retssale.

Har du brug for juridisk bistand, så er det afgørende, at du kontakter et dansk advokatfirma. Advokatfirmaer sikrer her, at dine juridiske interesser bliver beskyttet og forsvaret, så at du undgår at blive udnyttet.

Hvad er en advokat?
Hvis man vil være advokat i Danmark, så skal man traditionelt have en kandidatgrad i jura fra et dansk universitet. Derefter skal man være ansat som fuldmægtig i et dansk advokatfirma – eller i andre institutioner der arbejder med juridiske spørgsmål – i mindst tre år.

Derudover skal advokater i Danmark igennem diverse træningsforløb, ligesom at de skal bestå forskellige eksamener arrangeret af Advokatsamfundet.

Endelig, for at fungere som advokat, så skal folk med den rette uddannelse og erfaring også være medlem af brancheforeningen Advokatsamfundet. Advokatsamfundet har i dag i omegnen af 4800 medlemmer. Medlemskab af Advokatsamfundet indebærer udover medlemskontingent også, at advokaten skal opholde visse professionelle og moralske standarder som repræsentant for danske advokater.

Hvad kan et advokatfirma hjælpe med?
Et advokatfirma kan hjælpe med mange forskellige ting. For det første så kan en advokat give simpel juridisk rådgivning, enten mundtligt eller skriftligt. For det andet så kan din advokat hjælpe dig med at udføre diverse juridiske formularer.

Og endelig for det tredje så kan du også få en advokat til mere gennemgribende at føre din sag for dig. Dette kan både være i forbindelse med udramatiske juridiske servicer (hussalg, tvangsauktion, skilsmisse og så videre) eller i forbindelse med at forsvare sine klienter i danske retssale.

Fagområder
Jura er opdelt i utallige fagområder. Dette har advokater taget til sig med den konsekvens, at enhver advokat kun ved noget om nogle begrænse områder. Når du skal ud og have fundet en advokat, så sørg derfor for at finde en med speciale indenfor dit fagområde.

Billig eller gratis advokatbistand
Mange danskere føler ikke, at de har råd til at betale for advokatbistand. I den situation så er der forskellige måder at få diverse tilskud på.

En mulighed er retshjælp, som tilbydes mht. små juridiske spørgsmål, der ikke ender i retssalen. For straffesager og lignende større juridiske problemstillinger, så kan du modtage gratis hjælp af en beskikket advokat (advokatsalærerne skal dog tilbagebetales, hvis klienten findes skyldig).

Advokatsamfundet
For mere information omkring advokater i Danmark, så kan det være en god ide at tage kontakt til advokaternes brancheforening, Advokatsamfundet. Advokatsamfundet kan her både give generel rådgivning omkring advokater i Danmark, ligesom at de kan hjælpe dig med at finde frem til den advokat, som du har brug for.

Alternativt, så tag direkte kontakt til et advokatfirma i dit område. Her vil du hurtigt og enkelt kunne finde ud af, hvilke juridiske servicer de tilbyder, og hvilket niveau deres salærer ligger på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *