Leder efter et sted der kan lave tryk på jakker

Lige siden jeg første gang Rocky filmen, med Sylvester Stallone, hvor man så ham i en lækker læderjakke med et motiv af et tiger, har jeg ønsket mig en magen til. Men når det nu skal være, kan man jo lige så godt gøre det ordentligt. Derfor jeg har brug en betragtelig mængde tid på, først af alt, at finde frem til den rigtige jakke. Naturligvis har det ikke været muligt at finde end er rent faktisk er magen til, men den jeg har fundet ligner så godt, af jeg i hvert fald ikke kan kende forskel. Jeg har også funder motivet, men det var ikke nogen større opgave, for jeg er naturligvis ikke den eneste der har forelsket mig i omtalte jakke. Således er der nu kun én ting tilbage, og det er at finde nogen der kan lave tryk på jakker, og det har vist sig noget af en opgave.

Selve det at finde nogen der kan lave tryk på jakker, er i sig selv ikke det store problem, men når man tropper med en jakke til næsten 10.000 kroner, så får piben en anden lyd. Der er næsten ingen der vil stille garanti for jakken, og de der vil, gør det kun mod en urimelig høj ekstra betaling.

Jeg har naturligvis forståelse for at mange af de der laver tryk på jakker, ofte er små firmaer, og således vil have problemer med at punge ud med et så stor penge beløb, skulle uheldet være ude.

Derfor spørger jeg nu jer, kære læsere, om i kender til et sted der kan lave tryk på jakker, og måske også kan hjælpe mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *