Kan man mon faa det der smarte solfilm til sin cykelvogn?

Jeg er måske lidt pudsig forespørgsel, men ikke desto mindre så kommer den her. Kan man mon få solfilm til en cykelvogn, altså sådan en nihola-cykel?

Jeg har netop opdaget vidunderet solfilm, fordi min mand havde fundet et godt sted på nettet, hvor man kunne købe det billigt. For dem, der ikke ved det, er solfilm sådan noget rudetoning, man klistrer på bilruderne. Man kan få noget, der tyverisikrer, ridsesikrer eller mest blot skærmer for solen.

Det er helt vildt smart, hele sommeren og efteråret har vi været meget glade for at have solfilm i vores bil, fx til lange bilture i solen, så vores unger ikke blev helt steget omme bagi. Og lige nu er sæsonen selvfølgelig stadig mest til bilture, men min mand og jeg fik en nihola cykel i julegave af mine forældre, som jeg skal køre ungerne til børnehave og vuggestue i. Jeg tænkte jo så, for at være godt forberedt til et forhåbentligt solrigt forår, at det ville være smart at montere solfilm på cykelvognens ruder, mon ikke det kan lade sig gøre. Det har simpelthen været så rart at have i bilen, så jeg tænkte, hvorfor ikke på cykelvognen også? Er der nogen der har prøvet det? Jeg prøver at høre den online butik, hvor vi købte solfilmen til bilen, men del gerne ud af jeres erfaringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *