Min bedste ven kan skaffe mig et billigt webhotel, siger han

Min bedste ven siger, han kan finde et billigt webhotel til mig, der tilbyder præcis samme ydelse, som jeg har nu. Det er ikke fordi, jeg har været utilfreds, men jeg vil da gerne lade ham finde et billigere, hvis det betyder, jeg kan spare nogle penge.

I et stykke tid har jeg nemlig selv gået og tænkt, at min økonomi ikke altid var til at betale for mit nuværende hotel, da det jo sådan set bare er noget, jeg har for sjov, og som sådan ikke er nødvendigt for mig at have.

Trods alt er det fedt at have sit eget domæne, og jeg bruger da også min hjemmeside ofte, blandt andet til at få kontakt til andre mennesker, så jeg ville bestemt ikke blive ked af, hvis min ven fandt et godt og billigt webhotel.

Min bedste ven har også selv en hjemmeside, og han er kunde hos en udbyder, der tilbyder sine kunder billigt webhotel og domæne i den samlede pris. Hvis han kan skaffe flere kunder til butikken, kan han så få noget rabat, hvilket jeg da gerne vil hjælpe ham med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *