En af mine venner har faaet et rigtig flot nyt tag

En af mine venner ringede stolt til mig, og fortalte at han havde fået nyt tag, og om jeg ikke ville komme forbi og fejre det. Jeg vidste slet ikke at det var noget man fejrede, men jeg endte dog med at takke ja.

Det var nemlig et godt stykke tid siden at jeg sidst havde set ham, og så plejer han altid at være noget så gavmild og en god vært. Det var nemt at finde hvor han boede for alt jeg skulle kigge efter var et nyt tag.

Og sikke en tag han har fået. Det er et typisk dansk rødt tegltag, men man kan godt fornemme at her er der brugt lidt ekstra. Så forstod jeg bedre han gerne ville vise det frem. For flot var det.

Jeg er derfor begyndt at overveje at få et lignede tag da jeg alligevel snart skal have et nyt tag eller få foretaget tagrenovering. Og da jeg er meget lidt tilfreds med mit nuværende så vælger jeg nok at få et nyt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *