Nyt tag eller tagrenovering? Det vil tiden vise

Et nyt tag kan virkelig shine et hus op fra at være et gennemsnitligt til at være noget man lige giver et ekstra kig og beundre.

Derfor går jeg og overvejer i det små at få et nyt tag. Det er i hvert fald på høje tid, da det det har set langt bedre dage. Jeg kunne også nøjes med en tagrenovering, men da jeg ikke rigtig er glad for mit nuværende ender det nok med jeg får et nyt.

Jeg hælder mest af alt til at skifte til tegltag, da det både er en rigtig flot tag type, og så er det typisk dansk på den charmende måde. Jeg vil gerne bidrage med at gøre mit land flottere at se på.

Det er også det  fortrukne i min gade når man får nyt tag, så efterhånden er hele gaden fyldt med tegl, og jeg skal da ikke være ham der ikke følger trop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *