Nupo kuren viser allerede fantastiske resultater – har tabt 3 kg!

For nogle uger siden begyndte jeg på den omtalte nupo kur, og jeg må ærligt indrømme, at jeg er godt tilfreds med resultatet indtil videre til trods for, at jeg nok var lidt skeptisk i starten.

Det var min veninde, der fik mig overtalt til at prøve nupo kuren. Vi har begge gået og snakket om, at det kunne være sjovt at være på kur sammen, for så kunne vi gå og motivere hinanden, og hun ringede så en aften og sagde, at hun havde den mest geniale ide. Jeg var som sagt ikke helt overbevist i starten, men jeg har allerede tabt mig 3 kilo, og det er jeg pænt godt tilfreds med.

Min veninde har tabt lidt mere end mig, men hun var også lidt større end mig til at begynde med, så det er vel forståeligt nok.

Jeg har hørt rigtig mange sige, at nupo kuren er kedelig, og at man hurtigt bliver træt af deres produkter, og jeg forstår slet ikke denne skeptiske tilgang. Hvis man bliver træt af smagen efter nogle uger, så er det jo, fordi man ikke varierer nok. Nupo kuren kan i hvert fald varmt anbefales herfra!

2 Comments

  • Hmm… ja, jeg har også hørt om det kedelige aspekt ved nupokuren, men sådan er det vel med de fleste. Det gælder, tror jeg, om at have selvdisciplin nok. Har man selvdisciplin ser man hurtigere resultater, og det bliver på den måde en nemmere proces.

  • Selvdisciplin ja, og støtte, men hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg faktisk, at Nupo-produkterne er lækre, og det føles ikke som om, at jeg er på slankekur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *