Jeg taenker altid paa morfars soldatertid, naar jeg koeber armyvarer

En lille anekdote om, hvad der gjorde min tid som butiksansat udholdelig – armyvarer, dvs. alt der bare ligner camouflage og militær tøj, fordi det minder mig om min morfar.

Jeg har engang arbejdet i en stor tøjbutik i den by, jeg er vokset op i. Det var et rimelig kedeligt job, det var især kedeligt at pakke det usolgte tøj i kasser og sende det retur til producenterne. Det er helt vildt, så meget tøj, der ryger retur. Men jeg havde nu en særlig forkærlighed for armytøj og armyvarer generelt.

Min foretrukne del af arbejdet var klart, når der skulle pakkes nye varer ud. Når armytøjet kom, fik jeg altid mindelser om min seje morfar, der var soldat og modstandsmand, da han var ung. Jeg ved godt, at armyvarer og rigtigt soldatertøj ikke er det samme, men det ser bare så fedt ud.

Vi fik altid rigtig mange forskellige armyvarer, og det tøj var bare meget federe end det andet, vi havde. Jeg havde altid en slags ærefrygt over for army tøjet, men jeg er begyndt at gå i det selv nu, især fordi det er blevet så moderne. Men jeg nægter at sætte benene i tøjbutikker, som den jeg arbejde i, det giver alt for mange kedelige minder om kedelige returvarer. Så jeg køber mit camouflagetøj på nettet, det er meget nemmere og mindre ubehageligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *