Hvor finder jeg nogle fede militær pullovers?

Er der nogen, der ved, hvor jeg finder militær pullovers? Jeg har nemlig en nevø, der snart har fødselsdag, og en af hans største interesser, det er militæret. Ganske vist er han ikke så gammel endnu, men det skulle undre mig meget, hvis han ikke gjorde karriere inde for forsvaret, når han bliver voksen.

Min bror, som altså er min nevøs far, arbejder selv for forsvaret, og jeg ved, at min nevø ser utroligt meget op til ham, så det er ikke så mærkeligt, hvis han vil gå i sin fars fodspor. Men tilbage til den militær pullover, jeg leder efter… Som I nok kan regne ud, skal det meste tøj gerne være lettere army inspireret. Det meste af hans tøj er enten armygrønt eller camouflagemønstret, og til alt helt, så er det faktisk nogle rigtig gode farver til ham.

Jeg snakkede med min svigerinde om, hvad han ønskede sig, i går, og hun sagde, han i høj grad manglede nogle varme trøjer, og så var det, jeg kom i tanker om, jeg en gang havde set nogle militær pullovers i en forretning, men om de stadig har dem, det tror jeg desværre ikke.

En af mine veninder har spurgt mig, om jeg har prøvet at kigge efter militær pullovers på nettet, men jeg er altså ikke så vant til at købe ting online, så jeg er lidt i tvivl om, hvorhenne, jeg skal lede. Jeg ved præcis, hvordan den sweater, jeg vil købe til ham, ser ud.

Måske skulle jeg lige tage ned i den forretning, hvor jeg så disse militær pullovers en gang, bare for at være sikker på, de ikke har dem længere, og så kan jeg se, om jeg kan finde en på nettet. Så vidt, jeg ved, er der mange butikker at vælge mellem, så mon ikke, der skulle være en af dem, der havde sådan en trøje.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *