Jeg mangler et weleda tilbud, saa jeg har raad til endnu flere gaver

 

Min lille brors kæreste er lige blevet gravid, det er så spændende. Eller lige og lige, hun har lige fortalt det til familien men hun er vist et par måneder henne, måske tre. Og det er fordi hun er gravid, at jeg nu står og mangler et godt weleda tilbud.

Jeg var nemlig nede i en helsekostforretning og spørge efter noget til gravide. Jeg havde søgt på nettet og fundet frem til hvad man typisk giver en gravid pige i gave. Min svigerinde holder nemlig fødselsdag og jeg ville give hende noget lækkert, hun kan pleje sig med. I butikken sagde de at weleda klart er at anbefale og at mnage gravide bruger det. Det var bare dyrt, synes jeg. Hvis nu jeg fandt et godt weleda tilbud, havde jeg råd til at købe mere end en ting til hende, det gad jeg godt.

Jeg er især lun på den creme eller olie man kan få mod strækmærker. Men jeg ville også gerne give en almindelig body lotion, sådan til resten af kroppen. Men jeg bliver nødt til at købe weleda online tror jeg, så nu mangler jeg bare en godt weleda tilbud, jeg går ud fra det er billigere på nettet.

Jeg ville jo gerne give en stor gave, og ingen kan jo se at jeg har benyttet mig af weleda tilbud, hvis jeg kun kommer med et weleda produkt, ser det måske lidt fesent ud. Så sig gerne frem, hvis I kender et sted online, man kan købe weleda produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *